Uitlezen
Er komt tegenwoordig steeds meer elektronica voor in alle voertuigen, op het moment dat de auto een storing aangeeft kunnen wij deze dus uitlezen.

Wat houdt uitlezen in ?
Wij kunnen met onze Delphi apparatuur elk voertuig die voorzien is van Eobd stekker uitlezen.
Op het moment dat een voertuig een bepaalde storing aangeeft kunnen wij deze uitlezen en evt wissen. De Delphi uitleeskast geeft een storing aan, dat wil niet altijd zeggen dat dit het probleem is, het stuurt ons in een bepaalde richting.

Realtime Data uitlezen
Doordat heel veel fouten pas optreden nadat je een paar km hebt gereden, kunnen wij dus Realtime data uitlezen, dat wil dus zeggen dat wij een proefrit gaan maken met het voertuig en de uitleeskast aangesloten houden. Op het moment dat er een storing optreedt, wordt dat direct opgeslagen.

Inleren
Met onze Apparatuur kunnen wij ook bepaalde dingen inleren, met de nieuwe elektronica in Auto's, kun je bv niet zo maar een accu vervangen,
Zo zul je bij bepaalde nieuwere Auto's veel systemen opnieuw moeten inleren na het plaatsen van een accu, Bijvoorbeeld het inleren van een Accu, Inleren van Ramen, Het kalibreren van het stuurhuis, Het inleren van de luchtvering en dergelijke.


 


Weergave:
 
Geen producten aanwezigR.F de wit Auto's
Buitenweg 12, 2931AC,
Krimpen a/d Lek.
Tel 0642128724

Autobedrijf de wit
Griendstraat 25, 2921LA,
Krimpen aan den ijssel.
Tel 0622520376 of 0180-769074